Horaris d'entrenament PROVISIONALS

Benvolguts socis,

Per mitjà de la present, des de la Direcció del Club, us volem informar sobre un incident que ha tingut lloc durant la passada nit de l'1 de gener a les instal·lacions i que en conseqüència es veuen afectats els horaris i emplaçaments per a les activitats habituals de tots els equips membres.

Un grup de malintencionades persones han accedit de forma fraudulenta a les instal·lacions i han robat part del cablejat elèctric que subministra d'aquest servei a tot el camp. A través de l'Ajuntament de Canet se'ns ha informat d'aquest incident i entre la Regiduria d'Esports i el mateix Club estem intentant que els 10 equips que formen l'entitat, puguin reestablir el curs de les activitats el més aviat possible.

És per aquest motiu, que ens complau informar-los dels nous horaris i ubicacions acordades fins al moment, pels entrenaments d'aquesta setmana, que es duran a terme de forma provisional fins que hi hagi una ressolució definitiva. Tan bon punt tinguem més informació al respecte, us ho farem saber mitjançant les diferents vies de comunicació que tenim al club.

Dimarts 3 de gener

- 16:00 h a 17:30 h. Entrenament dels alevins i de l'infantil, a les instal·lacions habituals.

Dimecres 4 de gener

- 11:30 h a 13:00 h. Entrenament de l'infantil i del cadet, a les instal·lacions habituals.

- 16:00 h a 17:30 h. Entrenament del prebenjamí i dels benjamins, a les instal·lacions habituals.

Resta pendent confirmar l'entrenament de l'equip juvenil.

Disculpeu les molèsties ocasionades i seguim treballant per a solucionar-ho el més aviat possible.

Salutacions,

Canet F.C