top of page

Horaris d'entrenament PROVISIONALS

Benvolguts socis,

Per mitjà de la present, des de la Direcció del Club, us volem informar sobre un incident que ha tingut lloc durant la passada nit de l'1 de gener a les instal·lacions i que en conseqüència es veuen afectats els horaris i emplaçaments per a les activitats habituals de tots els equips membres.

Un grup de malintencionades persones han accedit de forma fraudulenta a les instal·lacions i han robat part del cablejat elèctric que subministra d'aquest servei a tot el camp. A través de l'Ajuntament de Canet se'ns ha informat d'aquest incident i entre la Regiduria d'Esports i el mateix Club estem intentant que els 10 equips que formen l'entitat, puguin reestablir el curs de les activitats el més aviat possible.

És per aquest motiu, que ens complau informar-los dels nous horaris i ubicacions acordades fins al moment, pels entrenaments d'aque