Informació sobre la roba per als nous jugadors

Benvolgut/da soci/a:

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de la situació actualitzada de la roba corporativa del club.

En la passada Assemblea celebrada el passat mes de Juny es va fer constar problemes amb el subministrament de la roba seleccionada.

Hem estat treballant per tal d’esbrinar l’origen del problema i tot apunta que el fabricant no ha complert amb les condicions pactades ni amb el club, ni amb la botiga.

Així doncs prioritzant la millora en el servei i amb la intenció que la roba no es converteixi en un problema per ningú, hem decidit fer un canvi de marca.

Des d’avui i fins a final de mes s’obre el període per fer el tallatge i les comandes per aquesta campanya, a la botiga SPORTS&RUNNING on també us informaran dels plaços d’entrega de cadascuna de les peces de roba.

El plaç d’entrega amb aquesta marca es de 15 dies aproximadament, tot i que en aquestes dates, hi pot haver alguna peça que trigui una mica més.

La marca triada és més cara que la que teníem però la col·laboració i bona predisposició de SPORTS&RUNNING ha permès ajustar els preus de manera que no es disparin respecte als que teníem.

Per part del club fins nou canvi d’equipacions es considerarà roba corporativa tant les peces de la marca Luanvi com de la nova marca Joma. Els jugadors de l'escoleta no han de comprar cap pack obligatori.

Els preus (inclouen I.VA. més estampació) seran el següents:

Pack obligatori de passeig: 87€. Inclou el xandall, el polo i l’anorac. Pack obligatori de joc: 11€. Inclou mitgetes i pantalons. Pack opcional de passeig: 29€. Inclou bossa i Bermuda. Pack opcional d’entrenament: 30€. Inclou samarreta, short, mitget i dessuadora.

Adjuntem els preus separats per si algú està interessat en algun peça de roba en concret.

Esperant que assolim l’objectiu de millora del servei i sense cap altre particular, aprofitem l’ocasió per saludar-vos cordialment i desitjar-vos que gaudiu de la nova temporada que tot just comencem.

Canet F.C.