El Camp Municipal de futbol acollirà l'1 de maig la jornada de futbol femení del Maresme

Per setè any consecutiu la Federació Catalana de Futbol impulsarà pel proper dimecres 1 de maig la Jornada de Futbol Femení arreu del territori.

En total 15 seus federatives acolliran simultàniament aquesta festa que té com objectiu principal seguir promovent el futbol entre les noies amb edats compreses entre els 6 i 14 anys que no siguin practicants habituals d'aquest esport.

El dia 24 d'abril a les 19:30 a l'Ajuntament de Canet de Mar hi haurà la presentació oficial de l'esdeveniment. El Camp Municipal de futbol serà la seu oficial d'aquest esdeveniment que ha estat escollida pel centenari del club.

Aquesta iniciativa sempre ha gaudit d'una molt bona resposta, amb la participació de més de 10.500 jugadores. La Federació Catalana de Futbol segueix la voluntat de promoure i fer créixer el futbol femení del nostre país. Això doncs, esteu totes convidades a participar a la jornada de futbol femení!

Podeu inscriure's, resoldre dubtes i/o veure el planning de la jornada a la pàgina http://futbolfemeni.com