II CAMPUS POL LIROLA

Informem que des d'avui dia 13 de maig obrim inscripcions pel II Campus Pol Lirola.

El campus serà des del 25 de juny al 2 d'agost, de dilluns a divendres.

Aquest any com a novetat, el campus s'ha dividit en dos:

Pel matí de 9h a 13h serà el Campus Pol Lirola, fent tecnificació de futbol durant tot el matí i per la tarda, de 15h a 17h serà el Campus del Centenari, fent activitats d'oci i futbol, entre d'altres.

El preu són 40€ per setmana i nen, independentment si s'inscriu només al matí o tot el dia. Es poden pagar per setmanes o tot el campus sencer, però no es reserven places, ja que són limitades i es donarà prioritat als qui paguin primer.

A la web del club hi ha l'enllaç per a descarregar el full d'inscripcions i s'ha de presentar correctament omplert a la SEU o per correu electrònic canetfutbolclub1919@gmail.com juntament amb el pagament de la setmana o setmanes que voleu fer la inscripció.

Per a més informació podeu contactar per correu electrònic o trucant a qualsevol telèfon del cartell. El telèfon de la SEU és 937941261.